Sobre Nosaltres, el teu consultor financer

Trion Finance & Consulting S.L. va ser fundada el 2013 i té la seva seu a la ciutat de Barcelona. Les seves arrels són la consultoria i assessorament financer tant en el mercat espanyol com suec.

El sector financer és una indústria en continu moviment i canvis, després d'invertir milers d'hores en aquest sector, i gràcies a la nostra estreta relació amb els bancs, hem establert una xarxa de contactes i eines que faciliten els diferents processos per als nostres clients i els mantenen actualitzats a diari. Una part important del nostre treball amb el client és aconseguir una relació de confiança a llarg termini i no només fins a la formalització de la primera operació, tenint en compte les variacions d' aquest sector i entenent en cada moment la situació actual en què vivim.

Trion Home S.L. va ser fundada el 2015 amb la intenció de poder proveir de producte immobiliari la nostra cartera de clients i oferir un servei professional i honest al venedor de qualsevol propietat. El control i maneig de la informació sobre cada immoble amb el qual treballem al costat del correcte assessorament financer fan de la teva compra residencial una bona inversió per al teu futur.