Simulador d' hipoteca

Calcula la teva quota

565,57

El resultat d' aquesta simulació és orientatiu
simulador-de-hipoteca-trion-finance

Raons per utilitzar el simulador d'hipoteca de Trion Finance & Consulting

Estàs interessat a adquirir un habitatge? Sabies que, en la majoria d'ocasions, la quota mensual d'una hipoteca és menor que la d'un lloguer?

Cada entitat bancària brinda diferents opcions de finançament. Amb el simulador d'hipoteca de Trion Finance & Consulting tens tota la informació disponible en una eina per seleccionar la teva millor opció.

Avantatges d'assessorament financer amb Trion Finance & Consulting

Comprar un habitatge amb hipoteca requereix recerca dels productes bancaris, coneixement dels procediments, ús de la terminologia financera i molt de temps per avaluar totes les ofertes disponibles. Comptar amb assessorament financer de professionals accelera el procés d' obtenció d' una hipoteca en simples passos. Trion Finance & Consulting li oferirà un grup de personal qualificats amb les següents característiques:

simulador-de-hipoteca-assessorament-financer

Coneixement de l' oferta bancària.

Segons un estudi de Deloitte Consulting, Espanya és el país que ofereix més nombre de serveis bancaris respecte a altres nacions europees. Davant l'immens ventall de possibilitats, la nostra fortalesa ha estat saber les característiques de cada producte i condensar-les en el nostre simulador d'hipoteca.

Col·laboració amb entitats bancàries reconegudes.

Treballem amb la majoria de la banca tradicional espanyola. Amb les anàlisis que realitzen les entitats creem algoritmes de càlcul que permeten avançar-se al procés d'aprovació/scoring d'una hipoteca.

Experiència en l' àrea de finances.

Els contractes tenen clàusules amb paraules de l' argot financer que no són del coneixement públic. Els nostres assessors hipotecaris manegen tots els conceptes i els expliquen per mostrar els avantatges i desavantatges de cada entitat ad i de cadascun dels seus productes.

Maneig de tecnologia actualitzada.

En els nostres dies el temps és un dels recursos més valorats. Gràcies als avenços tecnològics podem accelerar els temps en l'obtenció d'una hipoteca i amb això agilitzar el procés comparatiu entre les diferents propostes.

Avaluació immediata a la sol·licitud.

No tens per què esperar una setmana o deu dies per determinar la teva capacitat per adquirir un habitatge. Amb el simulador d'hipoteca tindràs a disposició els elements necessaris per visualitzar la teva situació de forma objectiva i començar a transitar el camí cap a la consecució del teu préstec hipotecari.

simulador-d' hipoteca-com-calcular-una-hipoteca

Com calcular una hipoteca?

Quan planifiquem comprar un habitatge ens preguntem: Quina serà la quota mensual resultant?, Quin és l'import màxim d'hipoteca que podem sol·licitar? Per calcular una hipoteca s' han de tenir presents els conceptes següents:

  • Capital del préstec. És l'import que el banc et finança per adquirir un bé.
  • Taxa d' interès. És el percentatge que cobra el banc pel préstec atorgat. Es pot establir fixa, variable o mixta. Si la periodicitat és mensual, la taxa s' ha de dividir en 12 mesos per a incloure-la en la fórmula de càlcul de la quota de la hipoteca.
  • Termini. El temps en mesos que s' acorda per finalitzar el deute contret amb l' entitat.

Aportació d' entrada necessària per plantejar una compra amb hipoteca.

Generalment les entitats financen fins a un 80% del preu de compra de l'immoble. Amb Trion Finance & Consulting podem obtenir el 90%, 95% i fins i tot 100% depenent de l'import del préstec i del perfil de cada client. Per a això avaluem cada aspecte del sol·licitant amb el simulador d'hipoteca fins a aconseguir el préstec més convenient.

Beneficis del nostre simulador d'hipoteca

  • Ofereix una visió molt ajustada de la interacció en les entitats bancàries.
  • Executa el càlcul amb dades parametritzables per tenir una visió de les diferents opcions del mercat.
  • Compara propostes en múltiples entitats bancàries per oferir la que més s'adapta al teu perfil.
  • Accelera el procés de càlcul d' hipoteca per oferir respostes immediates.

Preguntes freqüents sobre préstecs hipotecaris.

Què és una hipoteca variable, fixa?

Aquesta definició s' estableix amb la taxa d' interès. Serà fixa si el percentatge que cobren els bancs en el càlcul de la quota de la hipoteca mai canvia. Serà variable si el valor es pot modificar en el temps.

Què és l'Euribor?

És l' indicador de referència més utilitzat per a les taxes d' interès variable. Aquest indicador es publica diàriament i reflecteix el tipus d' interès al qual les principals entitats financeres es presten diners entre si en el mercat interbancari.

El preu del meu pis s'adequa a la quota que vull pagar?

Determinar la quota mensual és molt senzill amb el nostre simulador d' hipoteca. Només ha d' ingressar les dades i obtindrà el resultat en segons.

A quant temps haig de fer la meva hipoteca?

Dependrà de la capacitat de devolució que es disposi, basada en la ràtio d' endeutament. El càlcul de la quota de la hipoteca es redueix en incrementar el termini en mesos.

Què són les despeses d'hipoteca?

La banca cobra comissions pel servei de préstec de diners. Cada entitat maneja els costos d' acord amb la seva política particular. Actualment el client suporta les despeses de compra i el banc cobreix les despeses d' hipoteca a excepció de: obertura, assegurança de vida, assegurança de llar i taxació.

Viu de lloguer. Quines són les meves possibilitats de compra?

A Trion Finance & Consulting tenim en compte la capacitat de devolució del client en el lloguer com un element a favor per adquirir un préstec. Així que, si pagues mensualment una quota pel teu lloguer, per què no plantejar-te una opció a compra?

Totes aquestes preguntes solen ser comunes en qualsevol comprador. Amb el nostre simulador d'hipoteca podràs saber quina quota mensual i a quant temps podries formalitzar la teva hipoteca depenent del teu perfil.