Assessorament financer
en hipoteca

Ja coneixes els Beneficis d'adquirir Assessorament financer en hipoteques? L'adquirir un habitatge és una de les inversions més significatives de la vida de qualsevol persona, això representa una gran inversió i compromís. És per això que abans de fer aquest gran pas el més recomanable és comptar amb el millor assessorament financer en hipoteca.

Nosaltres som especialistes que coneixem al detall la realitat del mercat hipotecari a Barcelona i sobretot quines entitats bancàries realment ofereixen les millors opcions per als nostres clients.

assessorament-financer-en-hipoteca
assessorament-financer-en-hipoteca-assessors-hipotecaris

Què implica un bon assessorament financer en hipoteca

L' assessorament en hipoteca, és realitzat per professionals assessors hipotecaris amb coneixements de dret, finances i banca, aquestes tres àrees formen part del mercat immobiliari. D'aquesta manera l'assessor compta amb la capacitat de presentar una hipoteca que representi les millors condicions per al client, i aquest servei és realitzat a canvi dels seus honoraris professionals. 

El seu treball fonamentalment es basa a analitzar la teva situació financera, en la qual s'estudia i analitzen els ingressos, despeses i capacitat de pagament. D'aquesta manera et podrem informar l'escenari que trobaràs en sol·licitar una hipoteca.

Assessorament financer de Trion Finance

A Trion Finance & Consulting comptem amb personal especialitzat en finançament, que s'encarregarà de recomanar-te la hipoteca més adequada al teu pressupost ja que treballem amb totes les entitats financeres del mercat. El nostre principal objectiu és obtenir la millor hipoteca en excel·lents condicions per als clients.

Amb especial interès i cura expliquem a detall els termes en què ha de signar la hipoteca amb el banc i així s'acompanya el client en cadascun dels passos per resoldre qualsevol dubte o problema que sorgeixi.

assessorament-financer-la-millor-hipoteca

Per complir amb els nostres objectius realitzem els següents passos:

 • Analitzem el perfil de solvència del client pel que fa al preu de l'immoble que es vol adquirir, la qual cosa permetrà oferir suggeriments sobre el preu d'habitatge que s'ajusta més al seu pressupost, perquè pugui prendre la millor decisió. 
 • Presentació d' oferta davant les diferents entitats, això implica negociar directament amb elles per aconseguir aconseguir les millors condicions com ho són: assegurances, hipoteca variable o fixa, termini de devolució, i el cost mensual de la quota. 
 • Un cop avaluat tot el panorama presentem les millors ofertes o opcions que s'han aconseguit d'una forma transparent perquè s'avaluï tant els pros com els contres de cadascuna. 
 • La decisió és només del client, una vegada que decideixi quina hipoteca desitja contractar, li facilitem el procés de documentació i tot el que es requereix per a la signatura de la seva compra amb hipoteca.

Avantatges

 

 • Representa un estalvi significatiu ja que amb un assessor hipotecari podràs presentar la teva oferta a una major quantitat de bancs, en cas contrari si ho fas pel teu compte tindràs moltes més limitacions.
 • L' experiència d' un assessor en l' elaboració d' expedients és molt àmplia, coneix bé el seu funcionament i la seva orientació és molt valuosa. 
 • L'assessorament financer mitiga al màxim el cansament emocional i la incertesa que produeix la recerca de finançament.
 • L'assessor financer coneix molt bé el mercat, així que pot oferir-te un ventall d'opcions a l'hora de sol·licitar un préstec. 
 • L'estalvi en temps és molt valuós, un assessor inverteix diàriament de mitjana mínim 6 hores diàries en només rebre les ofertes de diferents bancs. Aconseguir la signatura d'una hipoteca porta el seu temps i és un tràmit complex, mentre que un assessor pot facilitar i accelerar el procés. 
 • Molts dels termes i tràmits que es realitzen per obtenir una hipoteca són desconeguts per a la majoria de les persones, per això comptar amb un assessor que és especialista en coneixements financers, et brinda seguretat en cada pas del procés. 
 • Rebràs seguiment durant tot el procés per a temes complexos com revisió de contractes.

Reserva el teu Assessorament Financer sense compromís

Un assessor hipotecari es converteix en un aliat que s'involucra per complet a facilitar-te la recerca i adquisició de la millor oferta per finançar el teu habitatge. 

A Trion Finance Consulting ens especialitzem a oferir el millor assessorament financer en hipoteca, ja que rebràs atenció exclusiva i personalitzada que ens permetrà trobar el millor escenari de compra d'acord amb el teu pressupost i necessitat.